Barcelonan puolustaja Jules Koundé on ilmoittanut päävalmentaja Xaville, että hän ei halua jatkaa laitapakkina enää tämän kauden jälkeen, kertoo Diario Sport.

Koundé, 24, siirtyi Barcelonaan viime kesänä Sevillasta 50 miljoonalla eurolla.

Hän on koulutukseltaan keskuspuolustaja ja Barcelona kaavailikin hänestä topparia, mutta vaihtoehtojen puute puolustuksen oikealla laidalla on ajanut Koundén laitapakiksi.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Jules Kounde

@jkeey4
One step closer 🌦️

Koundé on pelannut laitapuolustajana myös Ranskan maajoukkueessa, mutta hän on julkisestikin sanonut, ettei tykkää laitapakkina pelaamisesta.

Ranskalaispuolustaja on hoitanut oikean laitapakin tonttia kiitettävästi, mutta ajoittain Koundésta näkee, että se ei ole hänen luontainen pelipaikkansa. Etenkin isoissa otteluissa Koundén pelaamisessa on näkynyt tiettyjä haasteita, joita hänellä ei välttämättä topparin paikalla ole.

Xavi on pyytänyt Barcelonan seurajohtoa hankkimaan oikean laitapuolustajan, mutta nähtäväksi jää, mihin hankintoihin Blaugranalla on kesällä varaa. Koundé on tyytynyt siihen, että hänen on jatkettava ainakin kuluvan kauden loppuun saakka laitapakkina.

Lue lisää Barcelonasta: