Barcelonan päävalmentaja Xavi on kiistänyt väitteet, joiden mukaan keskikenttäpelaaja Pablo Torre on jäänyt vähille peliminuuteille käytöksensä takia.

Torre, 20, siirtyi Barcelonaan viime kesänä Racing Santanderista. Hetkellisesti näytti siltä, että hän siirtyisi täksi kaudeksi lainalle ex-seuraansa tai johonkin muualle, mutta lopulta nuorukainen jäi Kataloniaan.

Debyyttikausi Barcelonassa on kuitenkin ollut todella haastava. Torre on valittu Barçan edustusjoukkueessa kokoonpanoon 35 ottelussa, mutta hän on pelannut vain reilut 250 minuuttia, eikä häntä ole nähty juurikaan tositoimissa edes reservijoukkueessa.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Viime aikoina on liikkunut huhuja, joiden mukaan Torren vähäinen peliaika johtuu hänen epäammattimaisesta käytöksestään, mutta Xavi halusi korjata väitteen välittömästi.

– Olen lukenut, että Pablolla on huonoja tapoja, mutta se ei ole totta. Hän on esimerkki, hän tekee hyvin töitä ja pitää jalkapallosta. Pukuhuoneessa hänestä pidetään paljon, hän on erittäin hyvä poika, sanoi Xavi Diario Sportin mukaan.

– Kysymys on siitä, että kilpailua on paljon. Hän pelaa minuutteja Barçan ykkösjoukkueessa, ja se on jo iso juttu. Hän auttaa meitä.

Lehtitietojen mukaan Torre lähetettäneen lainalle ensi kaudeksi. Hänen perässään on lukuisia seuroja La Ligasta ja Espanjan ulkopuolelta.