Atlético Madrid joutuu kohtaamaan viikonloppuna Barcelonan ilman keskikenttäpelaajaansa Marcos Llorentea, kertoo AS.

Llorenten, 28, korttitili tuli täyteen viime sunnuntaina Almeríaa vastaan.

Atlético teki hänen pelikiellostaan valituksen argumentoiden, että Llorente ei rikkeellään pysäyttänyt potentiaalista hyökkäystä, mutta kilpailukomitea näki asian toisin ja piti pannan voimassa.

Oikealla laidalla ja keskikentän eri rooleissa viihtyvä Llorente on ollut viime aikoina hyvässä vedossa ja ollut Atléticon kahdeksan edellisen pelin avauskokoonpanossa. Hänen paikkansa Barcelonaa vastaan ottanee Thomas Lemar tai Saúl Ñíguez.

Barcelona isännöi Atlético Madridia ensi sunnuntaina La Ligassa. Atlético nousee sarjataulukossa toiseksi, jos se voittaa Barcelonan ja Real Madrid häviää Celta Vigolle. Kirjoitushetkellä Barcelona johtaa sarjaa 11 pisteen erolla Real Madridiin.