Real Madrid voitti Cádizin lauantaina vieraskentällä 2-0 La Ligassa.

Madrid hallitsi selkeästi avausjakson tapahtumia, mutta Karim Benzeman ylärimakutia lähemmäksi se ei maalia päässyt. Maalintekoyrityksiä vieraille kirjattiin 16 kappaletta ja Cádizille kolme, joista yksi osui tolppaan.

Isäntien maalivahti David Gil venyi jo ennen taukovihellystä kuuteen torjuntaan.

Toisen jakson alku oli yhä Madridin vyörytystä, mutta Cádiz sinnitteli. Rodrygo Goesilla oli 57. minuutilla enää tyhjä maali edessään, mutta toppari Jorge Meré ehti kuin ihmeen kaupalla häiritsemään vetoa siinä määrin, että brassilaituri ei saanut palloa sisään.

Hetkeä myöhemmin Benzema kolisutteli maalikehikkoa toistamiseen, mutta tällä kertaa veto kilahti tolppaan.

Los Blancos sai lopulta osumansa 72. minuutilla. Nacho haki oikean jalkansa vapaaksi rangaistusalueen tuntumassa ja latasi voimakkaan kudin vasempaan alakulmaan.

Muutamaa minuuttia myöhemmin Madrid iski uudestaan. Vierasjoukkue eteni nopeasti keskikentän yli ja Federico Valverde toimitti pallon Marco Asensiolle, joka ujutti tarkan kudin samaan nurkkaan kuin Nacho hetkeä aiemmin.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

MisterChip (Alexis)

@2010MisterChip
4 minutos ha durado el equilibrio.

Gol de Asensio.

Real Madrid: 6382
Barcelona: 6381

A las 22:31 del 15-abril-2023, tras un gol de @nachofi1990, el Madrid iguala al Barça como club con más goles anotados en los 94 años de historia de La Liga.

Tantos años y partidos compitiendo, para acabar en equilibrio perfecto.

Real Madrid: 6381 goles
Barcelona: 6381 goles

Real Madrid jatkaa toisena, kymmenen pistettä perässä Barcelonaa, joka on pelannut ottelun vähemmän. Cádiz on tuloksen myötä yhä 15:nä, neljän pisteen päässä putoamisviivasta.

Kärkijoukkue Barcelona pelaa sunnuntaina La Ligassa Getafen vieraana.