Barcelona ja keskikenttäpelaaja Pablo Torre keskustelevat hänen tulevaisuuden suunnitelmistaan lähipäivinä, kertoo Diario Sport.

Torre, 20, siirtyi Barcelonaan viime kesänä Racing Santanderista. Hetkellisesti näytti siltä, että hän siirtyisi täksi kaudeksi lainalle ex-seuraansa tai johonkin muualle, mutta lopulta nuorukainen jäi Kataloniaan.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

barcacentre

@barcacentre
Pablo Torre has only played 239 minutes this season. In the last two games, he came out to warm up, but without being subbed on. [md] #fcblive

Debyyttikausi Barcelonassa on kuitenkin ollut todella haastava. Torre on valittu Barçan edustusjoukkueessa kokoonpanoon 32 ottelussa, mutta hän on pelannut alle 250 minuuttia, eikä häntä ole nähty juurikaan tositoimissa edes reservijoukkueessa.

Barcelona yrittää antaa Torrelle minuutteja ykkösmiehistössä, jos se saa varmistettua La Ligan mestaruuden. Seura haluaa Torren pelaavan ensi kaudella pääsarjatasolla ja jos se ei onnistu Barcelonassa, niin hänet lähetetään lainalle.

Villarreal olisi halunnut Torren lainalle viime tammikuussa. Hänestä ovat olleet kiinnostuneet myös Osasuna, Celta Vigo ja Almería.