Mariano Díazin nykyinen sopimus Real Madridin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Real Madridille se on suuri helpotus, sillä Mariano ei ole kuulunut edustusjoukkueen suunnitelmiin vuosikausiin. Real Madrid hankki Marianon takaisin Lyonista kesällä 2018, mutta kärki ei ole missään vaiheessa noussut edes rotaatiopelaajaksi.

Real Madrid on yrittänyt päästä korkeapalkkaisesta turhakkeestaan eroon jo vuosien ajan, mutta Mariano on kieltäytynyt saamistaan tarjouksista jäädäkseen seuraan.

Bolavip haastatteli Marianon agenttina tunnettua David Arandaa. Agentin mukaan Mariano on herättänyt kiinnostusta kaikissa huippusarjoissa.

– Joka kolmas kuukausi olemme yhteydessä muiden seurojen kanssa. Loppujen lopuksi Mariano on aina ollut siirtomarkkinoilla. Hänen pelaajaprofiilinsa, ominaisuutensa ja saavutuksensa ovat houkuttavia. Meillä on mahdollisuus siirtyä niin Valioliigaan, Bundesliigaan, Serie A:han ja muihinkin sarjoihin. En puhu hänen kanssaan siirtomarkkinoista, Aranda totesi.

– Marianon pitäisi siirtyä seuraan, jossa hän voisi olla onnellinen. Se ei tarkoita, etteikö hän olisi onnellinen Real Madridissa, mutta hänen sopimuksensa loppuu.

Kuluvalla kaudella Mariano on pelannut alle 60 minuuttia Real Madridissa.