Barcelonan ex-hyökkääjä Thierry Henry toivoo, että hänen entinen joukkuekaverinsa Lionel Messi palaa Katalonian suurseuraan.

Messin, 35, mahdollinen paluu on noussut viime aikoina suureksi puheenaiheeksi. Hänen sopimuksensa Paris Saint-Germainissa päättyy ensi kesänä ja Barcelonan seurajohto on avoimesti myöntänyt olevansa yhteydessä argentiinalaistähden edustajiin.

Barcelonaa vuosina 2007-2010 edustanut Henry, 45, oli sunnuntaina Amazon Primen asiantuntijana paikan päällä, kun PSG hävisi kotikentällään Lyonille 0-1.

Osa PSG:n kannattajista buuasi ja vihelsi äänekkäästi, kun Messin nimi kuulutettiin stadionilla ennen ottelua. Messin ja PSG-fanien suhde on ollut lähtöhuhujen myötä koetuksella.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Andrés Onrubia Ramos

@AndiOnrubia
Así ha recibido el Parque de los Príncipes a Messi después del parón internacional. Sigue habiendo pitos en la Virage Auteuil, el fondo de los ultras parisinos.

@diarioas

Pariisilaisseuran kannattajat ovat kritisoineet Messiä huonosta sitoutumisesta seuraan ja muun muassa siitä, että hän ei käy aina kiittämässä kannattajia pelien jälkeen muun joukkueen tavoin.

– Haluaisin hänen lopettavan uransa Barcelonassa, se on toiveeni, kommentoi Henry.

– En sano, pitäisikö hänen lähteä PSG:stä vai ei. Minusta on hienoa nähdä hänet Ranskan liigassa. Mutta buuaksista ei ole apua.

– 13 maalia ja 13 maalisyöttöä [tämän kauden Ligue 1:ssä]. Me puhumme nyt maailman parhaasta pelaajasta.

Henry myös perusteli, miksi hän haluaisi Messin palaavan Barcelonaan.

– Kyse on rakkaudesta lajia kohtaan, siitä mitä hän teki Barcelonan eteen. Hän ei lähtenyt sieltä oikealla tavalla. Se häiritsee minua yhä ja uskon, että se häiritsee myös häntä.

Lue lisää Messin tilanteesta!