Carlo Ancelottin tulevaisuus Real Madridin päävalmentajana on kysymysmerkkejä täynnä.

Ancelottin sopimus kattaa vielä ensi kauden, mutta madridilaismedian mukaan on hyvin mahdollista, että luotsi jättää Real Madridin jo tänä kesänä. Ancelotti keskustelee Real Madridin seurajohdon kanssa tulevaisuudestaan kuluvan kauden jälkeen.

Brasilialaismedian mukaan Brasilian jalkapalloliiton johto matkustaa ensi viikolla Madridiin tapaamaan Ancelottia ja yrittää houkutella italialaiskonkarin maajoukkuevalmentajakseen.

AS:n saamien tietojen mukaan Mauricio Pochettino on Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérezin ykkösvaihtoehto Ancelottin korvaajaksi. Pérez arvostaa myös korkealle Bayer Leverkusenia valmentavan Xabi Alonson ja pitää häntä potentiaalisena kakkosvaihtoehtona.

Pochettino on ollut työttömänä noin vuoden ajan saatuaan potkut PSG:stä kesällä 2022. Englantilaismedian mukaan Pochettino on kiinnostunut palaamaan Tottenhamin peräsimeen. Tottenham etsii parhaillaan uutta päävalmentajaa.