Hollannin maajoukkueen entinen hyökkääjä Ruud van Nistelrooy katuu sitä, että hän lähti aikoinaan Real Madridista.

Van Nistelrooy, 46, siirtyi Madridiin kesällä 2006 Manchester Unitedista 15 miljoonalla eurolla ja vietti Los Blancosissa kolme ja puoli vuotta. Hänelle kertyi valkopaitojen riveissä 96 ottelua, 64 osumaa ja 16 maaliin johtanutta syöttöä.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

UEFA Champions League

@ChampionsLeague
🗣️ Sir Alex Ferguson: "Without doubt the best finisher we have ever had [at Manchester United]."

🇳🇱 The art of scoring goals, by Ruud van Nistelrooy 😎

#UCL | #TBT | @RvN1776

Viimeisellä Madridin-kaudellaan van Nistelrooy jäi loukkaantumisten takia vähälle vastuulle, mutta hän päätteli muutenkin ajautuvansa pienempään rooliin uusien hankintojen myötä. Jälkikäteen van Nistelrooy on todennut, että hän teki lähtöpäätöksensä liian hätäisesti.

Manuel Pellegrini oli silloin valmentajana, ja he olivat hankkineet Karim Benzeman, Cristiano Ronaldon, Kakán, joten minulle ei ollut paikkaa, kommentoi van Nistelrooy Gary Nevillen The Overlap -kanavalla YouTubessa.

– Ymmärsin ja hyväksyin sen, olin 33-vuotias. Halusin yrittää päästä MM-kisoihin vuonna 2010, ja menin Hampuriin (HSV:hen). Tein sen päätöksen liian nopeasti.

– Minun ei olisi pitänyt lähteä Madridista. Se ei ollut perheellenikään oikea aika lähteä.

Van Nistelrooy palasi Espanjaan vielä myöhemmin, kun hän pelasi kaudella 2011-12 uransa viimeiset ottelut Málagassa. Nykyään hän toimii kotimaassaan PSV Eindhovenin päävalmentajana.