Espanja voitti lauantaina Norjan 3-0 EM-karsintojen avausottelussaan Málagassa.

La Roja aloitti vahvasti ja siirtyi johtoon 13. minuutilla. Alejandro Balde latasi voimakkaan syötön maalin edustalle ja Dani Olmo ohjasi pallon taidokkaasti sisään.

Norja sai rakenneltua potentiaalisen oloisia hyökkäyksiä, mutta sen laukaukset jäivät lopulta vähiin.

Dani Olmo's strike is the difference at the break. 🇪🇸

Toisella puoliajalla pallonhallinta tasoittui joukkueiden välillä ja Norja pääsi entistä paremmin mukaan, mutta tasoitusta se ei saanut aikaiseksi.

Kun vierasjoukkueelle ei maistunut, niin debytantti Joselu pamautti Espanjalle loppuhetkillä lyhyen ajan sisällä vielä kaksi maalia.

Seuraavassa karsintaottelussaan Espanja kohtaa tiistaina vieraskentällä Skotlannin, joka kaatoi avauspelissään Kyproksen 3-0.

Sunnuntainen voitto Norjasta oli samalla Espanjan ensimmäinen ottelu uuden päävalmentajansa Luis de la Fuenten alaisuudessa.