La Liga -legenda David Villa uskoo El Clásicon olevan kahden brasilialaislaiturin mittelö.

Barcelonan Raphinha ja Real Madridin Vínicius ovat tehneet entiseen Espanjan maajoukkuehyökkääjään suuren vaikutuksen.

Raphinha on Barcelonan toiseksi paras maalintekijä. Leedsistä kesällä siirtynyt laituri on tehnyt kuusi maalia La Ligassa ja kaikki kilpailut mukaan luettuna yhdeksän osumaa.

Vinícius on puolestaan takonut kaikki kilpailut mukaan luettuna 19 maalia ja kerännyt 10 maalisyöttöä.

– Hän on nyt yksi Barcelonan avainpelaajista. He ovat aina nojautuneet suoraviivaisiin laitureihin ja hän on ollut loistava hankinta, Villa kehui Raphinhaa medialle.

– Näin häntä paljon Leedsissä, koska Rodrigo ja Jack Harrison ovat ystäviäni, joten en ole yllättynyt. Hän antaa maalien ja syöttöjen lisäksi paljon enemmän. Minä pelasin Barcelonassa vasenta laitaa ja tiedän kuinka paljon laitureiden on tehtävä siellä töitä avatakseen tiloja muille.

Villa vertasi myös Viníciusta PSG:n supertähteen Kylian Mbappéen.

– Hän on hieman erilainen pelaaja kuin Mbappé, vaikka he voivatkin pelata samalla paikalla. Hän on nostanut itseään kovasti tällä kaudella esille. Rakastan hänen suoraviivaisuuttaan, Villa arvioi.

– On hienoa katsoa häntä haastamassa pelaajia ja hakemassa maalia. Hän on kypsynyt pelaajana, koska hän pelaa säännöllisesti ja hänellä on niin paljon lahjakkuutta.

El Clásico käynnistyy tänään kello 22:00 Suomen aikaa. Ottelu on katsottavissa C More Sport 1 -kanavalla ja C Moren suoratoistopalvelussa.

LUE MYÖS!