Real Madrid on kiinnostunut Celta Vigon hyökkäävästä keskikenttäpelaajasta Gabri Veigasta, kertoo Cadena SER.

Veiga, 20, on noussut tällä kaudella useiden suurseurojen huulille, ja häntä on viety huhuissa varsinkin Valioliigaan.

Kuluvalla sesongilla Veiga on pelannut La Ligassa 24 ottelua tehden niissä yhteensä kahdeksan maalia ja syöttäen kolme. Helmikuussa hänet valittiin sarjan kuukauden pelaajaksi.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

EA SPORTS FC

@EASPORTSFC
Four LaLiga games. Four LaLiga goals 🔥

Gabri Veiga is your @LaLiga #POTM for February 👏

#FIFA23 #FUT

Veigan ja Celta Vigon sopimus on voimassa kesään 2026 saakka ja sisältää 40 miljoonan euron ulosostoklausuulin.

Cadena SER:n mukaan Real Madrid ei ole valmis maksamaan Veigasta niin paljon, mutta se saattaa tarjota hänestä 25 miljoonaa euroa ja vaihtokaupassa toppari Rafa Marínia, 20, joka on pelannut reilut 50 ottelua Los Blancosin kakkosjoukkueessa.

Celta Vigon puheenjohtaja Carlos Mourino tunnetaan harvinaisen sinnikkäänä neuvottelijana, ja hän saattaa hyvinkin ilmoittaa kaikille kiinnostuneille seuroille, että Veiga ei lähde seurasta, ellei joku maksa hänen ulosostoklausuuliaan.

Real Madrid on muutenkin hankalassa neuvotteluasemassa, sillä Celta Vigo kantaa tiettävästi yhä kaunaa siitä, kuinka Madrid nappasi taannoin akatemiaansa Celtan huippulupaavan keskikenttäpelaajan Bryan Bugarinin.

Celta Vigo pyrkii lehtitietojen mukaan neuvottelemaan Veigan kanssa lähiaikoina jatkosopimuksesta. Jos osapuolet pääsevät sopuun uudesta diilistä, hänen ulosostohintansa odotetaan nousevan reippaasti nykyisestä.