Barcelona isännöi Real Madridia sunnuntai-iltana sarjakauden jälkimmäisessä Clásicossa.

Barcelona on ollut viime viikot suorastaan valtavan kohun keskellä. Barcelonaa syytetään korruptiosta. Barcelona maksoi tuomarikomitean varapuheenjohtajana toimineelle José María Enríquez Negreiralle vuosien saatossa miljoonia euroja.

Jokainen La Liga -seura on sittemmin ilmoittanut olevansa hyvin huolestunut Negreira-tapauksesta ja vaatinut oikeudenmukaisuutta. Real Madrid julkaisi hiljattain oman tiedotteensa, jossa se asettui korruptiosyytöksien puolelle, eli Barcelonaa vastaan.

TV3:n saamien tietojen mukaan Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta on hyvin pettynyt Real Madridin tiedotteeseen. Real Madrid ehti olla muutaman viikon ajan ainoa La Liga -seura, joka ei ollut asettunut Barcelonaa vastaan Negreira-kohussa.

TV3:n mukaan Laporta harkitsee peruuttavansa lounaan Real Madridin puheenjohtajan Florentino Pérezin kanssa ennen sunnuntaista Clásicoa. La Liga -joukkueiden puheenjohtajat tapaavat aina toisensa ennen otteluita lounaan tai illallisen merkeissä.