RFerland Mendy ei ole tyytyväinen sopimustilanteeseensa, kertoo Marca.

Real Madridin vasemman laitapuolustajan sopimus seuran kanssa päättyy kesällä 2025. 

Lehden mukaan Mendy on odottanut läpi kuluvan kauden jatkosopimustarjousta ja merkittävää palkankorotusta. Mendy tietää kuuluvansa kunnossa ollessaan Carlo Ancelottin luottopelaajiin, mutta asema joukkueessa ei näy Mendyn palkassa.

Vielä ei ole varmaa, pelaako Mendy ensi kaudella Real Madridissa. Lehden mukaan Mendyllä on kaksi vaihtoehtoa. Joko jatkaa Real Madridissa nykyisillä sopimusehdoilla tai siirtyä muihin maisemiin kuluvan kauden jälkeen. Real Madrid ei ole poissulkenut Mendyn mahdollista myyntiä.

Mendy on ollut sivussa pelikentiltä noin puolentoista kuukauden ajan lihasvamman vuoksi. Lehden mukaan Mendyn on määrä palata pian joukkueen vahvuuteen.

Real Madrid maksoi Mendystä Lyonille noin 50 miljoonaa euroa kesällä 2019.