Abde Ezzalzouli siirtyi syyskuun alussa Barcelonasta lainalle Osasunaan. Lainasopimus kattaa kuluvan kauden.

21-vuotias Abde on päässyt La Ligassa kymmenen kertaa avauskokoonpanoon ja lisäksi esiintynyt edukseen Copassa. Osasuna pelaa sensaatiomaisesti Copan välierissä ja voitti välierien avausosassa Athleticin 1-0. Otteluparin toinen osa pelataan huhtikuun alussa Bilbaossa.

Sportin saamien tietojen mukaan Atlético on osoittanut kiinnostuksensa Abdea kohtaan. Atlético on kiinnostunut hankkimaan Abden kesällä, jos Barcelona asettaa pelaajansa myyntiin. Barcelonalla on kesällä noin 15-20 miljoonan euron osto-optio Atléticon Yannick Carrascoon, ja Abde voi olla mukana teoreettisessa kaupassa.

Sportin mukaan Atlético on kiinnostunut myös Ferran Torresista, mutta Ferran ei ole halukas poistumaan Barcelonasta. Ferran siirtyi Manchester Citystä Barcelonaan yli 50 miljoonalla eurolla tammikuussa 2022, mutta on jäänyt kuluvalla kaudella pienelle vastuulle Xavin alaisuudessa. Ferran on viimeistellyt La Ligassa vain kaksi maalia.