Real Betisin laitahyökkääjä Joaquín ei ole järin luottavainen joukkueensa mahdollisuuksista päästä jatkoon Eurooppa-liigassa.

Betis hävisi torstaina Manchester Unitedin vieraana 1-4 neljännesvälierien avausosassa. Otteluparin voittaja ratkeaa ensi viikon torstaina.

Torstaina tunnin urakoinut Joaquín, 41, myönsi, että Unitedin kaataminen on todella iso rasti myös Benito Villamarínilla.

– Emme palanneet tauolta samana joukkueena, ja Manchester United paketoi otteluparin viidessä minuutissa, sanoi Joaquín Cadena Copen haastattelussa.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

B/R Football

@brfootball
52’—Man Utd 2-1 Real Betis (Antony)
58’—Man Utd 3-1 Real Betis (Bruno)

Two in six minutes for the Reds 💥

– Se oli iso tulos ja he ovat so joukkue. Heitä on muutenkin vaikea voittaa ja nyt heitä vastaan pitäisi tehdä neljä maalia.

– Meidän on oltava realistisia. Me taistelemme loppuun asti antaaksemme hyvän kuvan itsestämme, etenkin kotikentällä. Mutta meidän on oltava realistisia, vastustajalla on todella hyviä pelaajia.

Joaquínin mukaan Betis lepsui toisella puoliajalla kohtalokkaasti.

– Ensimmäisellä jaksolla pelasimme tasaväkisesti heidän kanssaan, prässäsimme korkealta ja pidimme palloa. Jos antaa itsestään vain puolet, niin voi käydä näin.

– En missään vaiheessa ajatellut, että lähtisimme täältä näin huonon tuloksen kanssa. Peli olisi voinut päättyä ehkä 0-1 tai 2-2, mutta 4-1 sattuu.