Sevilla pelaa surkeaa kautta. Se on ollut selvillä jo pitkään.

Sevilla hävisi lauantaina Atléticolle 1-6. Jorge Sampaolin miehistö on sarjataulukossa 16. sijalla. Putoamisviivan huonompi puoli on vain pisteen päässä. Sevilla sai espanjalaismediassa valtavaa kritiikkiä lauantaisesta peliesityksestään Metropolitanolla, ja Sampaoli sai odotetusti oman osansa kritiikistä.

Sevillan pelaajat ovat julkisesti todenneet, etteivät ymmärrä Sampaolin antamia ohjeita.

Sevillalaismedia Estadio Deportivon mukaan Sevillan seurajohto ei ole vielä päättänyt, saako Sampaoli potkut tehtävästään.

Sampaolille potkujen antaminen olisi seuralle hyvin kallista. Sevilla antoi jo syksyllä potkut silloiselle päävalmentajalleen Julen Lopeteguille ja joutui samalla maksamaan hänelle erorahan. Sevillalla ei ole välttämättä varaa maksaa Sampaolille erorahaa. Lehden mukaan mahdollinen eroraha olisi suuruudeltaan hyvin merkittävä.

Sevillan on määrä antaa Sampaolille aikaa vielä muutaman ottelun verran. Seuraavat ottelut ovat Sevillalle hyvin merkittäviä, sillä vastaan asettuu niin ikään putoamistaistossa olevia joukkueita, kuten Getafe, Almería ja Cádiz.