Barcelona on tiedustellut Manchester Cityn hyökkääjän Julián Álvarezin perään, kertoo TyC Sports.

Katalonian suurseura etsii kirittäjää ykköshyökkääjälleen Robert Lewandowskille, ja se on käynyt läpi useita vaihtoehtoja.

Argentiinan kanssa MM-kultaa voittanut Álvarez, 23, kiinnostaa Barcelonaa, jos hän on saatavilla ensi kaudeksi lainasopimuksella. Pysyvällä siirrolla diili ei luultavasti tulisi kysymyksenkään kummankaan seuran osalta.

Álvarez siirtyi Cityyn viime kesänä, ja hän on joutunut debyyttikaudellaan seuraamaan, kuinka toinen hyökkääjähankinta Erling Haaland on takonut maaleja ja viihtynyt otsikoissa. Sarjapeleissä Álvarez on päässyt avauskentälliseen vain kuudesti.

Peliaikaansa nähden hän on kuitenkin ollut varsin tehokas. Álvarez on pelannut manchesterilaisseurassa 30 ottelua tehden niissä yhteensä kymmenen maalia ja syöttäen kaksi. Keskimäärin argentiinalaiskärki on onnistunut maalinteossa 145 minuutin välein.

TyC Sportsin mukaan Álvarezin leirissä ollaan huolissaan hänen kehityksensä jämähtämisestä paikoilleen, ja siksi hyökkääjä on avoin siirrolle Barcelonaan.

Barcelona tarkkaili Álvarezia jo hänen pelatessa River Platen riveissä kotimaassaan, mutta Blaugranalla ei ollut varaa lähteä kilpailemaan hänestä Manchester Cityn kanssa.