Real Madridin hyökkääjälupaus Álvaro Rodríguez on valitsemassa Uruguayn maajoukkueen, sanoo hänen agenttinsa Joyce Moreno.

Rodríguez, 18, on esiintynyt Madridin edustusjoukkueessa vasta kolmesti, mutta hänelle on kirjattu noissa peleissä jo yksi osuma ja yksi maalisyöttö. Viimeksi hän onnistui maalinteossa lauantaina 1-1-tasapeliin päättyneessä paikallistaistossa Atléticoa vastaan.

– Hänellä on vielä paljon varaa kehittyä. Se yllätti minut eniten, kun tapasin hänet. Hänen potentiaalinsa kehityksen kannalta on tärkeää, että häntä valmennetaan hyvin. Hän on parhaassa seurassa ja parhaissa, eli Raúlin ja Carlo Ancelottin, käsissä, kommentoi Moreno Cadena SER:n haastattelussa.

Rodríguez on syntynyt Espanjan Palamósissa espanjalaiselle äidille ja uruguaylaiselle isälle. Hän debytoi viime vuonna Espanjan U18-maajoukkueessa, mutta tänä vuonna hänet kutsuttiin Uruguayn mukaan Etelä-Amerikan alle 20-vuotiaiden mestaruuskisoihin, joissa hän iski viisi osumaa.

– Hän on sanonut, että hän pitää itseään uruguaylaisena. Hänen voi olla vaikea pelata Espanjan kanssa, sanoi Moreno

B/R Football

@brfootball
18-year-old Álvaro Rodríguez's first Real Madrid goal is an 85th-minute equalizer in the Madrid derby 🌟

It was only his second La Liga appearance.