Zinédine Zidane jätti Real Madridin kesällä 2021. Zidane on siten ollut yli puolentoista vuoden ajan sivussa valmentamisesta.

Ranskalaisluotsi halusi tiettävästi nousta Ranskan A-maajoukkueen uudeksi päävalmentajaksi, mutta jalkapalloliitto päätti lopulta solmia jatkosopimuksen Didier Deschampsin kanssa.

Real Madridin peräsimessä lukuisia pystejä voittanut Zidane allekirjoitti hiljattain sopimuksen Formula 1 -talli Alpinen kanssa. Zidane toimii Alpinen kansainvälisenä lähettiläänä, eli mainostaa tallin brändiä ympäri maailman erilaisissa yhteistyötilaisuuksissa.

L’Équipe haastatteli Zidanea, joka kertoi haluavansa palata valmentamaan pian. Alpine-sopimus ei estä työntekoa valmentamisen parissa.

– Seuraan liittyminen jossain vaiheessa ei estä työntekoani tallin kanssa, mutta tietenkin siinä vaiheessa työmääräni on hieman pienempi, koska olisin sitoutunut toisaalla päivittäiseen työntekoon. Haluan palata valmentamisen pariin.