Bono pelasi loistavat MM-kisat Marokon kanssa.

Maalivahti johdatti Marokon sensaatiomaisesti välieriin. Neljännesvälierissä kaatui Espanja ja puolivälierissä Portugali. Marokko hävisi välierissä Ranskalle.

31-vuotias Bono kuuluu Sevillan ehdottomiin avainpelaajiin. Sevilla on pelannut suorastaan surkean kauden ja taistelee edelleen putoamista vastaan. Bono on ollut yksi harvoja onnistujia.

Bono herätti MM-kisojen peliesityksillään kiinnostusta suurseurojen keskuudessa, mutta maalivahti kertoi PTV:n haastattelussa, miksi päätti jäädä Sevillaan.

– Puhuimme joidenkin seurojen kanssa, mutta en tuntenut edustajani kanssa, että olisi ollut oikea sanoa Monchille tarvitsevani siirron muualle. Ensinnäkin se johtui tilanteesta, jossa olimme. En halunnut lähteä sellaisessa tilanteessa, enkä tykkää pakottaa asioita, Bono viittasi teoreettiseen siirtoon.

– Jos joku seura ilmestyy ja Sevilla on tyytyväinen tarjoukseen, on tilanne erilainen, mutta se, että minä itse menisin pyytämään siirtoa… Ei se niin mene. Olen onnellinen Sevillassa ja mielestäni parhaat pelaajat vastaavat ennemmin seuran tarpeisiin kuin omiinsa.

Bono voitti viime kaudella Zamora-palkinnon. Zamora jaetaan vähiten maaleja päästäneelle maalivahdille La Ligassa.