Barcelona pelaa ensi kauden evakossa Camp Noulta. Camp Nou menee suureen remonttiin.

Barcelona pelaa kotiottelunsa Montjuïcilla noin seitsemän kilometrin päässä Camp Nousta.

Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta puhui ensi kauden Montjuïc-projektista lehdistölle torstaina. Laportan mukaan Barcelona kykenee ottamaan ensi kaudella kotiotteluihinsa noin 49 000 katsojaa, eli puolet Camp Noun katsojakapasiteetista. Camp Nou on Euroopan suurin jalkapallostadion.

– Meillä on edessämme neuvotteluja muun muassa turvallisuudesta sisäänkäynnillä, stadionilla ja uloskäynnillä. Meidän on päätettävä liukuportaiden määrä stadionilla. Pääsylippujen osalta meidän on päätettävä oikea tapa. Varmasti luvassa on numeroimattomia kausikortteja. Meillä on oma ryhmä työskentelemässä näiden asioiden kanssa. Olemme onnistuneet saamaan Montjuïcille 49 000 katsojan kapasiteetin.

Montjuïc on Barcelonan paikallisvastustaja Espanyolin entinen kotistadion. Espanyol pelasi Montjuïcilla vuodet 1997-2009.