Real Madrid kohtasi Valencian torstai-iltana Bernabéulla.

Real Madrid voitti ottelun 2-0 ja nousi takaisin viiden pisteen päähän La Ligaa johtavasta Barcelonasta.

Marco Asensio ja Vinícius viimeistelivät toisella jaksolla Real Madridin maalit. Avauskokoonpanoon nostettu Asensio vei Real Madridin johtoon toisen jakson alussa. Vinícius viimeisteli loppuluvut 2-0:aan vain kahta minuuttia myöhemmin.

Real Madrid pelasi viimeiset 20 minuuttia miesylivoimalla, kun Valencian konkaritoppari Gabriel Paulista sai suoran punaisen kortin taklattuaan rajusti Viníciusta. Gabriel potkaisi Viníciusta rumasti jaloille ja herätti tempullaan melkoisen torikokouksen kentän laidan lähettyville.

Manu Heredia

@ManuHeredia21
BUENO 😱

Se le ha ido completamente la cabeza a Gabriel Paulista. Roja DIRECTA por soltarle este patadón a Vinicius.