Valencian puheenjohtaja Layhoon Chan on kiistänyt huhut, joiden mukaan päävalmentaja Gennaro Gattuso jätti Los Chen, koska seura ei tehnyt viime kuussa yhtään hankintaa.

Gattuso, 45, aloitti Valencian peräsimessä vasta viime kesänä, mutta seura tiedotti tämän viikon alussa, että italialaislegendan sopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Valencian viime aikojen tuloksia katsoessa ensimmäisenä tulee mieleen, että Gattuso sai yksinkertaisesti kenkää. Joukkue on La Ligassa pisteen päässä putoamisviivasta ja voitot ovat olleet viime aikoina harvassa.

Huhujen mukaan Gattuso päätti kuitenkin oma-aloitteisesti lähteä seurasta, koska Valencia ei tukenut häntä talven siirtoikkunassa. Italialaisluotsi oli julkisesti vaatinut uutta keskikenttäpelaajaa joulukuusta asti, mutta Valencia ei tehnyt tammikuussa siirron siirtoa. Gattusolla paloi väitetysti lopullisesti pinna, kun Valencian ja Atlético Madridin neuvottelut Saúl Ñíguezin lainasiirrosta Mestallalle kariutuivat.

Seurapomo Chan kiisti kuitenkin moiset väitteet lehdistötilaisuudessa.

– Gattuson kanssa tekemämme päätös ei johtunut hankinnoista. Hän on aina ollut todella rehellinen ihminen. Hän pyysi tapaamista kanssamme sunnuntaina, ja maanantaina teimme päätöksen, sanoi Chan AS:n mukaan.

Chanin mukaan Gattuso sanoi sunnuntain tapaamisessa, ettei koe olevansa kykeneväinen kääntämään Valencian tilannetta ympäri.

Toistaiseksi vetovastuun Valencian edustusjoukkueesta ottaa Voro González, joka on toiminut Valencian väliaikaisvalmentajana jo kuudesti aiemmin.