Real Madridin manageri Carlo Ancelotti on joukkueineen jälleen, yhä, valtavan otteluruuhkan edessä. Voittamaan tottunut luotsi ei silti myönnä asettavansa eri kilpailuita erilaisiin asemiin.

– Emme luovu mistään kilpailusta, sillä olemme kaikissa niissä pitkällä; välierissä niin Copa del Reyssä kuin seurajoukkueiden MM-kisassa, ja 16 parhaan joukossa Mestarien liigassa. Tämä seura ei anna periksi yhdessäkään kilpailussa, eikä tämä joukkue yhdessäkään ottelussa.

Ongelmaa kokonaisuudessa valmentaja ei silti kiellä, päinvastoin.

– Kalenterimme on uskomaton. La Liga haluaa osansa siitä, samoin kuin UEFA ja niin edelleen. Emme voi pitää lepopäiviä. Pelaajien kuormituksen kanssa on oltava hyvin tarkkana. On hyvin jännittävää olla kaikissa näissä kilpailuissa, mutta kaikella on rajansa. Meidän kaikkien yhdessä on tehtävä tälle jotain.

Real kohtaa torstaina kotonaan La Liga -ottelussa Valencian.