Italian Serie A:ssa pelaava Fiorentina on suuttunut Barcelonan ja sen päävalmentajan Xavin toiminnasta, kertoo Corriere dello Sport.

Barcelona yritti tiistaina, talven siirtoikkunan päätöspäivänä, hankkia Fiorentinan keskikenttäpelaajan Sofyan Amrabatin lainasopimuksella, joka olisi sisältänyt osto-option.

Fiorentina hylkäsi tarjouksen välittömästi, koska se ei missään nimessä halunnut menettää Amrabatia, 26, kesken kauden tai varsinkaan lainadiilillä, joka ei välttämättä olisi johtanut pysyvään siirtoon.

Italialaisseuran mielestä Barcelona ja Xavi toimivat neuvotteluissa epäammattimaisesti. Xavi soitti Corrieren mukaan tiistaina useita kertoja Amrabatille ilman Fiorentinan lupaa.

Amrabat ei osallistunut tiistaina Fiorentinan harjoituksiin, ja marokkolaistaituri julkaisi Instagram-tilillään kryptisen viestin, jonka monet tulkitsivat yrityksenä painostaa Fiorentina siirtoon. Lyhyen siirtosaagan seurauksena Fiorentina pudotti Amrabatin kokoonpanostaan keskiviikon cup-ottelusta Torinoa vastaan.

Transfer News Live

@DeadlineDayLive
🚨 Sofyan Amrabat on Instagram.

(📸 ig/sofyanamrabat)

#DeadlineDay