Real Madrid suunnittelee ensi kesälle kahta pelaajahankintaa, kertoo AS.

Los Blancosin ykköskohde kesän siirtomarkkinoilla on Borussia Dortmundin keskikenttäpelaaja Jude Bellingham, josta on kiinnostunut lähes jokainen suurseura Englannin Valioliigassa.

Bellingham, 19, on pelannut Dortmundissa 113 ottelua tehden niissä yhteensä 20 maalia ja syöttäen 22. Häntä pidetään yhtenä ikäluokkansa suurimmista tähdistä.

Transfermarkt-sivuston mukaan Bellingham on markkina-arvoltaan (110 miljooaa euroa) maailman neljänneksi arvokkain pelaaja tällä hetkellä. Häntä korkeammalle yltävät vain Kylian Mbappé, Erling Haaland ja Vinícius Júnior.

Real Madridin toinen tavoite ensi kesänä on hankkia kirittäjä ykköshyökkääjälleen Karim Benzemalle.

Benzema, 35, on ollut tälläkin kaudella huippuvireessä, mutta Madrid on huolissaan hänen loukkaantumishuolistaan, joiden takia ranskalaiskärjeltä on jäänyt kuluvalla sesongilla useampikin ottelu väliin.

Madrid tarvitsee isoa siirtokassaa varsinkin Bellinghamin hankintaan, ja seura yrittää kerryttää varoja luopumalla ylijäämäpelaajistaan. Mariano Díaz on lähdössä Madridista tämän kauden jälkeen, kun hänen sopimuksensa päättyy, ja seura yrittää päästä eroon myös Eden Hazardista, jonka diili kattaa vielä ensi kauden.

Real Madridin siirtokassan suuruus vaikuttaa myös siihen, millaisen kirittäjän se pystyy hankkimaan Benzemalle. Ideaalitilanteessa uusi hyökkääjä voisi aikanaan korvata Benzeman uutena ykköskärkenä, mutta sellaisen pelaajan hankinta vaatisi luultavasti isoa siirtokorvausta.