Saksan Bundesliigan kärkikahinoihin noussut Union Berlin on tehnyt tarjouksen keskikenttäpelaaja Iscolle, kertoo Sky Germany.

Isco, 30, on parhaillaan ilman seuraa purettuaan viime kuussa sopimuksensa Sevillan kanssa. Hän siirtyi andalusialaisseuraan vasta viime kesänä, mutta hän esiintyi alle odotusten ja ajautui erimielisyyksiin Sevillan valmennus- ja seurajohdon kanssa.

Nuorempana Isco oli yksi Espanjan lupaavimmista pelaajista. Hän siirtyi vuonna 2013 Málagasta Real Madridiin 30 miljoonan euron kaupassa ja saavuttikin Los Blancosissa lukuisia pokaaleja, mutta viimeisinä Madridin-vuosinaan Isco oli enää rotaatiopelaaja.

Skyn mukaan Isco on jo hylännyt tarjouksia Saudi-Arabiasta, ja hän on herättänyt myös Juventuksen, Wolverhamptonin ja Los Angeles Galaxyn kiinnostuksen. Wolverhamptonia luotsaa Julen Lopetegui, joka valmensi Iscoa lyhyesti Real Madridissa ja Sevillassa.