Barcelona isännöi tänään keskiviikkona Real Sociedadia Copa del Reyn puolivälierässä.

Blaugrana on tahkonnut jo 11 ottelua putkeen tappioitta ja Sociedad on parhaillaan seitsemän pelin voittoputkessa.

Barcelonan päävalmentaja Xavi kertoi lehdistötilaisuudessaan, että hän odottaa ”mahtavaa” ottelua. Vajaat viisi vuotta valmentanut Xavi sanoi, että Real Sociedadin Imanol Alguacil on hänelle eräänlainen esikuva päävalmentajana.

Alguacil on noussut askel kerrallaan Socioedadin organisaatiossa ylöspäin, ja vuonna 2018 hänet nostettiin vakituisesti La Realin edustusjoukkueen puikkoihin. Sociedad voitti kaudella 2019-20 ensimmäisen pokaalinsa yli kymmeneen vuoteen, kun se voitti Copa del Reyn, ja joukkue on yltänyt hyville sijoille myös La Ligassa.

– Molemmat joukkueet lähtevät otteluun hyvässä vireessä. Real Sociedad on mahtava joukkue, jonka Imanol Alguacil on valmistellut hyvin tähän peliin, sanoi Xavi Diario Sportin mukaan.

– Imanolin strategia on loistava. Hän on kykynsä näyttänyt valmentaja, joka on jo voittanut pokaalin Real Sociedadin kanssa.

– Hän on minulle esimerkki siinä, miten asioita tehdään. Pidän monista asioista La Realissa, he ovat mahtava joukkue. Ja iso kiitos siitä kuuluu Imanolille.