Copa del Rey -ottelun Camp Noulla olisi pitänyt tilastollisesti olla täysin Barcelonan heiniä – niin suureen mankeliin isännät Real Sociedadin laittovat. Nimellisen hallinnan täysi hyödyntäminen ei isänniltä onnistunut, mutta voiton nämä kuitenkin saavuttivat, 1-0.

Real Sociedad 🇺🇸 🇬🇧

@RealSociedadEN
LET’S DO THIS!

📋 Our 𝗫𝗜 🆚 @FCBarcelona!

#CopaRS | #AurreraReala

Sociedadin keskikentän Brais Mendez katseli avausjakson lopulla keltaista, joka muuttui kuitenkin VAR-tarkastelun jälkeen suoraksi punaiseksi; Barcelona kenttäylivoimalle 41. minuutilla. Tauolle mentiin kuitenkin maaleitta, huolimatta yrityksistä tehdä sellainen; 11-1.

52. minuutilla viimein onnistui myös maalinteko. Ousmane Dembélé pääsi oikealta nousuun hirvittävällä vauhdilla, ja iski pallon maalivahti Alex Remiron käsien kautta edestä sisään, 1-0.

ESPN FC

@ESPNFC
DEMBELE WHAT A HIT! 🚀🚀🚀

Dembélén suoritus riitti Barcelonalle välieräpaikkaan.