Barcelonan kykyjenetsijät uskovat, että israelilaislahjakkuus Oscar Gloukh olisi sopiva vahvistus Barçan edustusjoukkueeseen. Asiasta kertoo Sport.

Gloukh pelaa ammatikseen kotimaassaan Maccabi Tel-Avivissa. Mistään syrjäkylissä tehdystä löydöstä ei ole kyse, sillä Gloukh osallistui viime vuoden puolella kahteen otteluun Israelin maajoukkueessa ja teki yhden maalinkin. Hän on parhaimmillaan lajiominaisuuksissa, eli hänen vahvuutensa piilevät pelisilmässä ja syöttötaidossa.

Urheilutoimenjohtajan Jordi Cruyffin odotetaan vetävän kesällä käytäviä neuvotteluja Barcelonan ja Maccabi Tel-Avivin välillä. Hän työskenteli israelilaisseurassa eri rooleissa vuosina 2012–18.

Barcelona odottaa ”skouttiensa” tunnistavan lahjakkuuksia tulevaisuuden varalle. 18-vuotias Lucas Román kiinnitettiin seuraan neljä päivää sitten. Ja kuten tiedetään, joukkueessa pelaa jo ennalta pedrejä, ansufateja, ousmanedembéléjä ja gaveja, joiden ennustetaan vain kehittyvän vuosien saatossa.

R.D. Football Scout

@RdScouting
Oscar Gluh's cleverness at its best.

In the shown video, you can see how he uses his off-the-ball movement to provide key passes in the final third.

The Israeli Maestro.

🎥 @sport5il