Joulukuussa Espanjan maajoukkueesta vetäytynyttä Luis Enriqueä viedään tuoreissa lehtihuhuissa Brasilian maajoukkueen peräsimeen. Pesti on vapaana, koska Tite jätti paikkansa puolivälieriin päättyneiden MM-kisojen jälkeen. Luiz Felipe Scolari, joka valmensi Brasilian mestaruuteen vuonna 2002 sekä välieriin kotikisoissa 2014, ei pidä ajatuksesta nimittää Enrique maajoukkueen käskijäksi.

– Mitä hän on voittanut? [Neuvotteluiden] täytyy johtua peliesityksistä. Hän on [periaatteessa] erittäin hyvä valmentaja, mutta hän on hävinnyt kaiken. Sekö tarkoittaa, että hän olisi hyvä? Scolari sanoi Sportin mukaan tällä viikolla.

Scolarin kritiikki on repäisevää. Enriquen meriitteihin kuuluu kuitenkin kaksi Barcelonassa saavutettua Espanjan-mestaruutta ja Mestarien liigan voitto, minkä lisäksi Espanja selviytyi hänen alaisuudessaan Kansojen liigan loppuotteluun 2021. On mahdollista, että Scolari viittaa siihen, ettei Enriquen vahvuus ole tulosten kaivamisessa.

Enrique on suosikki Brasilian uudeksi päävalmentajaksi. Hänet on yhdistetty myös Atlético Madridiin.