Real Madridin keskikenttäpelaaja Aurélien Tchouaméni on pyytänyt anteeksi seuran kannattajilta sitä, että hänet nähtiin NBA-ottelussa samaan aikaan, kun Los Blancosilla oli oma peli.

Madrid nousi torstaina Villarrealin vieraana kahden maalin tappioasemasta 3-2-voittoon ja eteni Copa del Reyssä kahdeksan parhaan joukkoon.

Tchouaméni, 22, oli ottelusta sivussa pohjevamman takia, mutta kannattajat eivät silti katsoneet hyvällä, että hän meni Madridin pelin sijasta mieluummin Pariisiin katsomaan Chicago Bullsin ja Detroit Pistonsin ottelua.

– Pyydän anteeksi seuraltani, valmennusryhmältä, joukkuekavereiltani ja Real Madridin kannattajilta, että osallistuin tapahtumaan samaan aikaan, kun meillä oli tärkeä peli cupissa. Seurasin koko ajan tarkasti, mitä Villarrealissa tapahtui, mutta tein virheen. Olen erittäin pahoillani, kirjoitti Tchouameni Twitterissä.

Ranskan A-maajoukkueessa 21 kertaa esiintynyt Tchouaméni siirtyi Real Madridiin viime kesänä AS Monacosta 80 miljoonalla eurolla. Hän on pelannut debyyttikaudellaan Los Blancosissa 21 ottelua.

Tchouameni Aurélien

@atchouameni
Pido disculpas a mi club, al cuerpo técnico, a mis compañeros y a la afición madridista por mi presencia en un evento a la hora que nos jugábamos mucho en la Copa. He estado atento en todo momento a lo que pasaba en Villarreal, pero no he hecho lo correcto. Lo siento mucho.🤍