Predrag Mijatović edusti Real Madridia vuodet 1996-99. Kärki voitti Real Madridissa La Ligan, Mestarien liigan, Intercontinental Cupin ja Supercopan. Mijatović iski Real Madridissa 36 maalia.

Aikoinaan Real Madridin urheilutoimenjohtajana työskennellyt Mijatović edusti urallaan myös muun muassa Valenciaa ja Fiorentinaa.

Mijatović kommentoi usein Real Madridin tekemisiä Radio Marcan haastatteluissa. Radiokanava haastatteli hiljattain Mijatovićia, joka muun muassa kutsui Eden Hazardia ex-jalkapalloilijaksi.

– Hazardin tilanne on aivan uskomaton. Kukaan ei odottanut tällaista. Hazardista puhuminen on kuin puhuisi uransa lopettaneesta pelaajasta.

Mijatovićin mukaan Real Madrid tarvitsee kesällä vahvistuksia. Tammikuussa ei ole sen sijaan syytä hankkia ketään.

– Tammikuussa ei ole hankittava ketään. Kesällä on kuitenkin tehtävä tiettyjä asioita ja olen varma, että seura tekee jo sen eteen töitä. Joukkueesta puuttuu hyökkääjä, pelintekijämäinen keskikenttäpelaaja ja laitapuolustajia. Olen ymmärtänyt Real Madridin tekevän töitä Jude Bellinghamin siirron eteen. Lisäksi unelmoin edelleen siitä, että Kylian Mbappé siirtyisi Real Madridiin. Ennemmin tai myöhemmin sen pitäisi tapahtua.