Barcelona kohtaa torstai-iltana kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Ceutan Copan neljännesvälierissä.

Barcelona-luotsi Xavi piti arvontatulosta loistavana. Xavin mukaan kyseessä oli ensimmäinen hyvä arvontatulos Barcelonalle hänen alaisuudessaan.

Ceutan päävalmentaja José Juan Romero ei liiemmin pitänyt Xavin kommenteista. Romero piti niitä epäkunnioittavina Ceutaa kohtaan.

– Mielestäni hänen kommenttinsa ei ollut järin asiallinen. Hän olisi voinut sanoa sen eri tavalla. Minä, seura tai kukaan ei ottanut sitä hyvin vastaan. Ehkä Xavi ei tiedä, miten vaikeaa pienten seurojen on päästä tällaiseen tilanteeseen, koska hänellä on ollut paljon helpompi tie valmentajana. Tulen alasarjoista, eikä tuollainen kommentti tuntunut hyvältä. Arvostan Xavia. Mielestäni hän oli pelaajana yksi Espanjan historian parhaista. Yllätyin siitä kommentista, enkä ottanut sitä hyvin vastaan.

Xavi pahoitteli kommenttejaan keskiviikkoisessa lehdistötilaisuudessaan.

– Se tuntui minusta pahalta. Yritän olla kunnioittavainen. Sanoin sen sarjatason vuoksi, mutta tiedämme, ettei ottelusta tule helppoa. Minulla on kaikki mahdollinen kunnioitus Ceutan päävalmentajaa kohtaan. He haluavat pelata ja tehdä meille asiat vaikeiksi. Siitä tulee meille vaikeaa. Olen pelannut aiemmin Ceutaa vastaan ja tiedän, miten vaikeaa se on.

Ceutan ja Barcelonan välinen ottelu käynnistyy torstaina klo 21.00.