Barcelonan kapteeni ja keskikenttäpelaaja Sergio Busquets on kieltäytynyt saudiarabialaisen Al-Nassrin sopimustarjouksesta, kertoo AS.

Alunperin uutisoitiin, että Al-Nassr olisi tarjonnut Busquetsille 13 miljoonan euron vuosipalkkaa, mutta AS:n mukaan Barcelonan kippari hylkäsi peräti 20 miljoonan euron vuosipalkalla varustetun tarjouksen.

Busquetsin tulevaisuus on vielä täysin auki. Hänen sopimuksensa Barcelonan kanssa päättyy ensi kesänä, ja Katalonian suurseura haluaisi tarjota hänelle uuden diilin, mutta Busquetsin olisi luultavasti suostuttava roimaan palkanalennukseen.

Al-Nassrin lisäksi Busquetsia on havitellut myös Inter Miami. Busquets on puhunut avoimesti halustaan pelata Yhdysvalloissa, jossa sarjakausi alkaa vuosittain jo helmikuussa.

Lehtitietojen mukaan Barcelona on keskustellut Busquetsin kanssa myös puolen vuoden jatkosopimuksesta, jonka päätyttyä hän voisi siirtyä ensi talvena Yhdysvaltoihin.

Talousvaikeuksista kärsivä Barcelona on hankalassa tilanteessa, sillä sen on vaikea tarjota Busquetsille kilpailukykyistä sopimusta, mutta sen olisi myös vaikea löytää hänelle mitat täyttävä korvaaja ensi kesänä.