Lucas Ocampos on palannut Sevillaan.

Sevilla tiedotti tiistai-iltana, että Ocamposin lainasopimus Ajaxin kanssa on purettu ja pelaaja palaa siten Sevillaan kevätkaudeksi.

Argentiinalaislaitahyökkääjän lainapesti Ajaxin kanssa oli suorastaan valtava pettymys.

Ocampos pelasi kuluvalla kaudella vain 114 minuuttia Ajaxin paidassa. Kuvaavaa on se, että Ocampos pelasi elokuussa ennen Ajax-lainaansa Sevillan riveissä 133 minuuttia, eli enemmän kuin vajaan viiden kuukauden aikana Ajaxissa.

28-vuotias Ocampos ei missään vaiheessa noussut edes rotaatiopelaajaksi Ajaxissa, eikä päässyt kertaakaan kentälle Eredivisiessä lokakuun alun jälkeen.

Jos Ocamposin syyskausi Ajaxissa meni täysin penkin alle, voi samaa sanoa Sevillan kaudesta. Espanjan suurseura pelaa käsittämättömän surkeaa kautta ja on La Ligassa vasta 19. sijalla, eli taistelee tosissaan putoamista vastaan.