Torstaina ilmestyi kohua herättänyt kappale Gerard Piquéstä. Bizzarrapin tuottamalla ”BZRP Music Session #53:llä” poptähti Shakira väheksyy lastensa isää ja miestä, jonka kanssa hän asui yhdessä yli kymmenen vuoden ajan. Suhde päättyi, kun Piqué aloitti seurustelun 23-vuotiaan Clara Chia Martin kanssa.

Shakira, 45, laulaa kappaleellaan, että hän on ”kahden 22-vuotiaan arvoinen” ja että Piqué teki virheen ”vaihtaessaan Ferrarin [Renault] Twingoon ja Rolexin Casioon (yleisesti huokeana pidetty kellomerkki, toim. huom.)”.

Legendan aseman Barcelonassa saavuttanut Piqué ei ole vaivautunut suoraan kommentoimaan hänelle omistettua kappaletta. Hänellä on pitänyt kiirettä, sillä hänen vastikään perustamansa King’s League on löytänyt heti miljoonayleisön. Lyhyesti ilmaisten King’s League on viihteellinen jalkapalloturnaus, jonka pelimuoto on seitsemän vastaan seitsemän. Piqué toimii sen kokkamiehenä.

Perjantaina Piqué kuitenkin nälväisi Shakiraa. Viestiä ei tarvinnut lukea rivien välistä, vaikka hän vältti mainitsemasta Shakiraa nimeltä.

– Casio on lähettänyt meille rannekelloja, sanoi Piqué vakavalla naamalla perjantaina pidetyssä striimissä (Ks. upotus).

– Pääsimme sponsorointisopimukseen Casion kanssa. King’s League on päässyt kauppoihin Casion kanssa.

Lähetykseen osaaottavia striimaajia nauratti. Ibai Llanos kysyi Piquéltä, oliko tämä tosissaan.

– Tämä kello kestää eliniän, Piqué lisäsi ja esitteli harmaata Casiota kameralle.

Sergio Agüero omistaa yhden King’s Leaguessa pelaavista joukkueista. Hän huomautti virtahevosta olohuoneessa ilman ironian häivää.

– [Piqué tekee näin] Shakiran biisin takia. Luulen, että sen takia Casio sponsoroi meitä. Se biisi tuhosi Piquén.

Sen kuultuaan ei enää Piquékään voinut pidätellä. Hän purskahti nauruun.