Tunnettu brasilialaistoimittaja Venê Casagrande kertoi torstaina Wolverhamptonin aktivoineen Matheus Cunhan lainasopimuksessa mukana olleen 50 miljoonan euron osto-option.

Osto-optio muuttui pakolliseksi, kun Cunha pelasi kolmannen ottelunsa uudessa seurassaan. Cunhan lainasopimuksessa oli mukana hyvin helposti toteutettavissa oleva pykälä, joka muuttaa osto-option pakolliseksi.

Myös Fabrizio Romano on vahvistanut, että lainasopimuksessa ollut pykälä on nyt aktivoitu.

Cunha siirtyi Atléticosta Wolverhamptoniin muutama viikko sitten.

Cunha ehti edustaa Atléticoa puolentoista vuoden ajan. Atlético hankki hänet Hertha Berlinistä elokuussa 2021 noin 26 miljoonalla eurolla. Cunha ei kuitenkaan missään vaiheessa saanut sen suurempaa roolia Atléticossa ja lähti peliajan perässä Valioliigaan – tuplasti suuremman hintalapun kera.

Venê Casagrande

@venecasagrande
Informação importante do mercado da bola: Matheus Cunha já bateu a meta para ser comprado pelo Wolverhampton. O atacante de 23 anos disputou as três partidas estabelecidas em contrato como meta e será comprado pelo time inglês por 50 milhões de euros junto ao Atlético de Madrid.