West Ham haluaa Sevillan Youssef En-Nesyrin tammikuun siirtoikkunassa.

Marcan saamien tietojen mukaan West Ham haluaa En-Nesyrin lainalle, jossa olisi mukana noin 20 miljoonan euron arvoinen ostopakko. Lisäksi West Ham tarjoaa En-Nesyrille merkittävästi korkeampaa palkkaa, mutta En-Nesyri ei halua jättää Sevillaa. Lehden mukaan En-Nesyri tienaisi yli tuplasti enemmän West Hamissa kuin tällä hetkellä Sevillassa.

Lehden mukaan kärki on jo ilmoittanut Sevillalle, ettei aio poistua seurasta tammikuun siirtoikkunassa. En-Nesyri oli nuoruudessaan testillä Chelseassa, eikä pitänyt ollenkaan englantilaisesta elämäntyylistä ja säästä, ja päätti siten jäädä Málagan organisaatioon.

Sevilla olisi halukas neuvottelemaan West Hamin kanssa siirrosta, mutta En-Nesyri ei aio jättää Sevillaa, vaikka seura on putoamistaistelussa. En-Nesyri kokee, että hänellä on kaikki tarvittava Sevillassa, eikä näe minkäänlaista syytä lähteä muualle. Sevillan seurajohto pelkää, ettei se saa En-Nesyriä myydyksi, vaikka seura tarvitsee rahaa.

Sevilla on La Ligassa 17. sijalla tasapisteissä putoamisviivan alapuolella olevan Cádizin kanssa.