João Félixin on määrä siirtyä vielä tämän viikon aikana Atléticosta loppukaudeksi lainalle Chelseaan.

Marcan mukaan Félix allekirjoittaa Atléticon kanssa kesään 2027 kestävän jatkosopimuksen ennen lainasiirtoaan Valioliigaan. Lainasopimuksessa ei ole mukana osto-optiota. Chelsea maksaa Félixin kevätkauden mittaisesta lainasta jopa 11 miljoonaa euroa ja maksaa lisäksi kokonaisuudessaan pelaajan palkan.

SER:n mukaan Atlético on valmis tekemään tarjouksen Betisille Borja Iglesiasista välittömästi Félixin lähdettyä lainalle Chelseaan. Betis on heikossa taloudellisessa tilanteessa ja joutuisi todennäköisesti hyväksymään noin 25 miljoonan euron tarjouksen. Iglesias on jo alustavasti näyttänyt vihreää valoa siirrolle. Atlético ja Betis ovat neuvotelleet viime viikot Iglesiasin siirrosta.

Iglesias on viimeistellyt kuluvalla kaudella kahdeksan maalia La Ligassa, eli enemmän kuin yksikään Atléticon pelaaja.