Saudi-Arabian liigaa johtava Al-Nassr on kiinnostunut hankkimaan Barcelonan keskikenttäpelaajan ja kapteenin Sergio Busquetsin, kertoo ESPN.

Busquetsin, 34, sopimus Barcelonan kanssa päättyy ensi kesänä, ja Al-Nassr on valmis tarjoamaan hänelle 13 miljoonan euron nettopalkkaa vuodessa.

Myös Major League Soccerin Inter Miami on kiinnostunut Busquetsista, joka on kertonut julkisesti, että häntä kiehtoo pelaaminen Yhdysvalloissa. Inter Miami on neuvotellut Busquetsin edustajien kanssa monen kuukauden ajan, mutta sopimuksesta ei ole päästy lopulliseen yhteisymmärrykseen.

Al-Nassr hankki hiljattain portugalilaistähti Cristiano Ronaldon, ja Saudi-Arabian suurseura on yhdistetty huhuissa myös moniin muihin isoihin nimiin.

Barcelonan ja Busquetsin yhteinen tulevaisuus on vielä täysin auki. Talousvaikeuksista kärsineen Katalonian suurseuran olisi vaikea löytää hänelle kyvykästä korvaajaa, jos Busquets vaihtaa seuraa tänä kesänä. Barcelona-kipparin pitäisi luultavasti pudottaa palkkaansa merkittävästi, jos hän haluaa jäädä Blaugranan riveihin.

Yhtenä vaihtoehtona on pidetty myös puolen vuoden jatkosopimusta, jonka päätyttyä Busquets voisi siirtyä ensi talvena Yhdysvaltoihin. MLS:n sarjakausi alkaa vuosittain jo helmikuussa, joten Busquets pääsisi Yhdysvalloissa alusta asti mukaan uuden seuransa harjoituskaudelle, jos hän jättäisi Barcelonan vuodenvaihteessa.