Atlético eteni keskiviikkoiltana Copan neljännesvälieriin voitettuaan Real Oviedon vieraskentällä 2-0.

Vaihdosta kentälle tullut Pablo Barrios iski Atléticon toisen maalin. Barrios on esiintynyt viime aikoina hyvin vakuuttavasti Atléticon paidassa ja onnistui muutama viikko sitten maalinteossa Copassa. Nyt keskikenttäpelaaja iski jälleen maalin.

19-vuotias keskikenttäpelaaja pelasi Atléticon avauskokoonpanossa viime viikon La Liga -ottelussa Elcheä vastaan. Diego Simeone on vaikuttunut oman kasvatin tasosta. Simeonen mukaan Barriosin tasoisia nuorukaisia ei ole noussut vuosiin edustusjoukkueeseen.

– On vaikea selittää tällaisia tilanteita. Olemme seuranneet häntä jo pitkän aikaa. Barrios ei ole harjoitellut paljon edustusjoukkueen kanssa, vaan hän oli junioreiden kanssa. Silti tiesimme, että hän on hyvin lupaava pelaaja.

– Pelaajien ikä ei merkitse mitään, vaan se, että pelaajat ymmärtävät peliä, ovat persoonallisia ja meidän on osattava käsitellä oikein sitä, miten lupaava hän on. Siitä on mennyt jo pitkä aika, kun edellisen kerran junioreista on noussut näin laadukas pelaaja.