Leo Messi siirtyi puolitoista vuotta sitten vapaana agenttina PSG:hen.

Barcelona oli niin surkeassa taloudellisessa tilanteessa, ettei se kyennyt tarjoamaan Messille uutta sopimusta. Messi jätti siten Barcelonan ja lähti Pariisiin. Messin on määrä allekirjoittaa tällä viikolla jatkosopimus PSG:n kanssa.

Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta käväisi SER:n haastattelussa ja otti kantaa Messin tapaukseen. Laporta muistuttaa, ettei Barcelona yksinkertaisesti pystynyt pitämään Messiä seurassa.

– Minun oli laitettava Barcelona historian parhaan pelaajan edelle. Sellaisessa taloudellisessa katastrofissa en kyennyt pitämään häntä seurassa. Mielestäni se oli paras päätös seuran kannalta. Nyt Messi pelaa PSG:ssä, enkä haluaisi puhua hänestä. Olemme keskittyneitä Barcelonaan.

– Leo on aina osa logoamme ja haluaisin, että hänen Barcelona-urallansa olisi ollut erilainen loppu. On monta vaihtoehtoa, mutta epäonnistuisin, jos sanoisin ne ääneen. Olemme väleissä.

Messi pelasi Barcelonan edustusjoukkueessa 16 vuoden ajan.