Neljänneksi korkeimmalla sarjaportaalla pelaavan Cacereñon laituri Carmelo Mereciano sanoo, että Real Madridin laitahyökkääjä Eden Hazard oli täysin näkymätön Copa del Reyn ottelussa heitä vastaan.

Hazard, 31, siirtyi Madridiin kesällä 2019 Chelseasta 115 miljoonalla eurolla, mutta hänen aikansa Espanjassa on ollut valtava pettymys.

Belgialaislaituri saapui Madridiin yhtenä Valioliigan suurimmista tähdistä, mutta hän on ollut kuin varjo entisestään jo monen vuoden ajan. Loukkaantumisten riivaama Hazard on esiintynyt täysikuntoisenakin alle odotusten, eikä hän ole käytännössä missään vaiheessa noussut Madridissa avauskokoonpanon pelaajaksi. Kuluvalla kaudella hän on päässyt kentälle vain seitsemässä ottelussa.

Hazardin viimeisin esiintyminen nähtiin tiistaina, kun Madrid voitti Cacereñon vieraskentällä 1-0 Rodrygo Goesin maalilla.

Pitkästä aikaa aloituskentälliseen päässyt Hazard oli viheriöllä 67 minuuttia, kunnes tuli vaihtoon. Hänen tilastonsa ottelusta ovat karua luettavaa: nolla laukausta, nolla yritettyä ohitusta, nolla keskitystä, nolla pääpelivoittoa, nolla rikettä häntä kohtaan.

Espanjalaismediassa Hazardin esitystä kuvailtiin pelin jälkeen ”olemattomaksi”. Belgialaista vastaan pelannut Mereciano sanoo, että Hazard ei tuntunut välittävän pelaamisesta yhtään.

– Hazard? Vaikutti siltä, että häntä ei kiinnostanut pelata, kommentoi Mereciano AS:lle.

– Hän ei halunnut palloa itselleen, hän ei halunnut juosta. Hän oli täysin huomaamaton.