Lucas Pérez on palannut Deportivoon. Deportivo tiedotti uudenvuodenaattona tehneensä sopimuksen Pérezin kanssa. Pérez siirtyi Deportivoon La Liga -seura Cádizista.

Perinteikäs Deportivo pelaa Espanjan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla, ja elää seurahistoriansa vaikeinta ajanjaksoa. Deportivon tavoite on palata mahdollisimman pian ammattilaiskentille, eli kahdelle korkeimmalle sarjatasolle.

Cádiz halusi tehdä jatkosopimuksen Pérezin kanssa, mutta kokenut hyökkääjä halusi varta vasten palata Deportivoon. Pérez maksoi omasta pussistaan puoli miljoonaa euroa, jotta hänen Cádiz-sopimus puretaan ja kärki pääsi siirtymään vapaana agenttina Deportivoon.

34-vuotias Pérez allekirjoitti Deportivon kanssa ensi kauden loppuun kestävän sopimuksen. Pérez pelasi Deportivossa uransa parasta jalkapalloa kaudella 2015-16, kun hän iski La Ligassa 17 maalia ja antoi kymmenen maalisyöttöä. Pérez palasi Arsenalista Deportivos lainalle kaudeksi 2017-18, ja kuului silloinkin joukkueen ehdottomiin avainpelaajiin.

Pérez ehti pelata tällä kaudella 14 La Liga -ottelussa, joissa syntyi kolme täysosumaa. Pérez johtaa Cádizin sisäistä maalipörssiä La Ligassa.

Pérez on edustanut urallaan muun muassa Arsenalia ja West Hamia.