La Ligan puheenjohtaja Javier Tebas on kritisoinut Real Madridin laitahyökkääjää Vinícius Júnioria siitä, miten hän kommentoi sarjan suhtautumista rasismitapauksiin.

Vinícius, 22, otti kantaa aiheeseen hänen jouduttua perjantaina rasististen solvausten kohteeksi Madridin sarjaottelussa Real Valladolia vastaan.

– Rasistit jatkavat stadioneilla käymistä ja maailman parhaan seuran läheltä seuraamista, ja La Liga jatkaa tekemättä mitään, kirjoitti Vinícius Instagramissa.

– Jatkan pää pystyssä ja juhlin minun ja Real Madridin voittoja.

Tebas vastasi Viníciukselle Twitterissä ja sanoi, että brassitähden väite La Ligan toimista ei pidä paikkaansa.

– Olemme taistelleet La Ligassa rasismia vastaan jo vuosia. Vinicius Junior, on valitettavaa, epäreilua eikä pidä paikkaansa julkaista, että La Liga ei tee mitään rasismia vastaan. Ota asioista paremmin selvää.

– Olemme käytettävissänne, jotta voimme yhdessä kulkea samaan suuntaan.

La Liga julkaisi lauantaina tiedotteen, jossa se luetteli käsittelemiään rasismitapauksia ja kertoi ottaneensa Valladolid-ottelun tapahtumat tutkintaan.

Javier Tebas Medrano

@Tebasjavier
A @laliga
combate o RACISMO há anos.
@vinijr é injusto e não é verdade publicar que
“@laliga não faz nada contra o racismo”, se informe melhor. Estamos à sua disposição para que TODOS JUNTOS, possamos caminhar na mesma direção.👇 laliga.com/noticias/nota-…
laliga.com

Nota informativa

LaLiga está analizando audios e imágenes para denunciar insultos racistas contra Vinicius Jr.