Barcelona ja Espanyol pelasivat lauantaina Camp Noulla kaupungin paikallistaistossa 1-1-tasapelin La Ligassa.

Ottelun avausosuma nähtiin jo seitsemännellä minuutilla. Pallo jäi pomppimaan kulmapotkun jälkitilanteessa vaarallisesti Espanyolin maalille ja lopulta Marcos Alonso puski pelivälineen lähietäisyydeltä sisään.

Peliä oli takana 70 minuuttia, kun Espanyolille vihellettiin pilkku. Joselu oli etenemässä kohti Barcelonan maalia, kun Marcos Alonso astui vahingossa hänen kantapäälleen. Barcelonan maalivahti Marc-André ter Stegen tanssahteli maaliviivaansa pitkin edestakaisin, mutta Joselu ei välittänyt saksalaisvahdin psyykkauksesta, vaan tykitti pelivälineen keskelle verkkoa.

Vajaat kymmenen minuuttia myöhemmin Barcelonan laitapuolustaja Jordi Alba hölmöili itselleen punaisen kortin. Hän otti 74. minuutilla ensimmäisen varoituksensa kahnauksestaan Vinicius Souzan kanssa ja Alballe nousi toinen keltainen kortti 78. minuutilla, kun hän soitti suutaan erotuomari Antonio Mateu Lahozille.

Barcelona ei joutunut pelaamaan kauan vajaalla, sillä 84. minuutilla Espanyolille nousi samasta tilanteesta kaksi punaista korttia. Vinicius Souza sai toisen keltaisen korttinsa kaadettuaan Sergi Roberton sääntöjen vastaisesti ja vain pari sekuntia myöhemmin Leandro Cabrera osui kengällään maassa maannutta Robert Lewandowskia pään seudulle.

Videotarkistuksen jälkeen Cabreran punainen kortti peruttiin, joten kummatkin joukkueet pelasivat ottelun loppuun kymmenellä pelaajalla.

Barcelona nousi tuloksen myötä takaisin sarjakärkeen ja Espanyol nousi yhden pykälän ylöspäin 16. sijalle.

La Ligan sarjataulukko