Atlético haluaa hankkia Alexis Mac Allisterin ensi kesänä Brightonista, kertoo SER.

SER:n saamien tietojen mukaan Atlético aikoo muuttaa merkittävästi joukkuettaan ensi kesänä ja haluaa Mac Allisterin keskikentän avainpelaajakseen. Diego Simeone pitää maanmiehestään ja toivoo saavansa hänet seuraan kuluvan kauden jälkeen.

SER:n mukaan Brighton on asettanut tuoreelle maailmanmestarille 70 miljoonan euron hintalapun. Kolme valioliigaseuraa on jo osoittanut kiinnostuksensa Mac Allisteria kohtaan, mutta Brightonin ei ole määrä myydä pelaajaa tammikuun siirtoikkunassa, vaan vasta kuluvan kauden jälkeen.

24-vuotias Mac Allister pelasi upeat MM-kisat Argentiinan kanssa. Mac Allister nousi Brightonin avauskokoonpanoon noin vuosi sitten ja on sittemmin vakuuttanut peliesityksillään Valioliigassa.

Atléticossa pelaa jo kolme tuoretta maailmanmestaria. Ángel Correa, Nahuel Molina ja Rodrigo De Paul edustavat seuraa.