Yannick Carrasco haluaa jättää Atléticon tammikuun siirtoikkunassa, kertoo Marca.

Lehden saamien tietojen mukaan Carrasco tuntee olonsa petetyksi. Seurajohto lupasi Carrascolle uuden ja rahakkaamman jatkosopimuksen, mutta pelaaja ei ole vieläkään saanut sellaista allekirjoitettavakseen. Atléticon seurajohto sen sijaan ajattelee, ettei sellaista kannata enää antaa Carrascolle. 

Atlético on avoin Carrascon myynnille. Lehden mukaan Atlético on asettanut Carrascolle 40 miljoonan euron hintalapun. Carrascon sopimuksessa on 60 miljoonan euron ulosostopykälä.

Atléticon ja Carrascon mielestä on parempi, että siirto toteutuu ennemmin tammikuussa kuin kesän siirtoikkunassa. Carrasco on pelannut koko joukkueen tavoin huonon kauden. Carrasco herätti kesällä useiden valioliigaseurojen kiinnostuksen.

Teknisyydestään tunnettu laitahyökkääjä on pelannut Diego Simeonen alaisuudessa myös wingbackina. Carrasco palasi Atléticoon tammikuussa 2020.